Ontdek de meerwaarde in uw gegevens met deze associatieve tool die u toegang geeft tot een ongelimiteerd aantal inzichten door middel van volledig aanpasbare visualisaties.

QlikView biedt de mogelijkheid aan professionele users om hun eigen inzichten te visualiseren door middel van de assiocatieve manier van werken en de mogelijkheid om van overal data samen te brengen in 1 plaats.

 

Op deze manier is QlikView voor de Business Users een krachtige tool die in 1 klik de situatie van gisteren, vandaag of morgen kan weergeven maar ook ondersteuning biedt in het maken van belangrijke beslissingen.

Belangrijkste kenmerken

Schedule online. It's easy, fast and secure.

Qlik View scripting

Ontwikkel uw persoonlijke apps dankzij QlikView scripting en bouw de visualisaties die een boost kunnen geven aan uw bedrijf.

Door toevoeging van permissies kan u de stroom van informatie sturen zodanig dat enkel de betrokken personen toegang hebben. Ook kan u door gebruik te maken van het rollensysteem in Qlik zeer gemakkelijk en op 1 plaats uw beveiliging controleren.

 

Door middel van de Associative Engine is het mogelijk om op eender wat te filteren en de inzichten te benaderen vanuit iedere hoek. De filters worden automatisch toegepast op iedere visualisatie.

 

Dankzij de Pixel Perfect technologie in QlikView kan u uw dashboards volledig personaliseren en opstellen zoals u wil.

Ontwikkelaars kunnen hun eigen extensies maken en deze beschikbaar stellen voor andere mensen.

 

Combineer QlikView met NPrinting en verzend automatisch Qlik-rapporten die u volledig kan aanpassen naar eigen wil.

Verschil QlikSense / QlikView

Hieronder vindt u de belangrijkste verschillen tussen onze hoofdproducten.

Wat is het verschil
 

  • QlikSense is de opvolger van QlikView, waar QlikView een applicatie is, is QlikSense een webgebaseerde applicatie.
     

  • QlikSense heeft ook een responsief design, wat ervoor zorgt dat je rapporten kan maken voor zowel desktop, tablet of mobiele apparaten. QlikView heeft geen responsief design maar maakt gebruik van de Pixel Perfect technologie, waar u het dashboard kan op opbouwen maar niet mee aanpast aan de resolutie.
     

  • QlikSense biedt een gemakkelijkere benadering dankzij het intuïtief design wat perfect is voor gebruikers die zelf willen aan de slag gaan met BI. QlikView is minder intuïtief, maar biedt meer mogelijkheden om dieper te gaan in uw data.
     

  • QlikSense wordt frequenter upgedatet dan QlikView, maar QlikView blijft wel nog altijd ondersteund door Qlik.

President Kennedypark 11a 8500 Kortrijk 

+32 (0)56 49 70 30