Qlik Sense is een zelfbediening datavisualisatie die is ontwikkeld voor zowel kleine als grote organisaties. Qlik sense biedt u de mogelijkheid om zelf visualisaties en evaluaties te doen van uw data.

Schedule online. It's easy, fast and secure.

interactive-analysis-without-boundaries-

Troeven

Onder de motorkap van Qlik Sense bevindt zich de Associative Engine, ideaal om BI gericht te werk te gaan. Door associatief te gaan werken maken we komaf met de traditionele SQL gerichte lineaire manier van werken.

simply-smarter-visualizations-1x.png

Combineren databronnen

Qlik Sense maakt het mogelijk om zeer gemakkelijk al uw databronnen te combineren in 1 plaats, door middel van de Associative engine wordt iedere link in uw data geïndexeerd zodanig dat u in alle richtingen kan gaan werken in uw dataset. Dit zorgt er ook voor dat de filtermogelijkheden oneindig zijn, eenmaal de data samen is geplaatst en gelinkt kan u filteren op eender welk veld. Geografische data kan worden gecombineerd met GeoQlik om zo het maximum uit uw data te halen, of om deze te combineren met externe zaken zoals gegevens rond het weer of verkeer.

create-and-explore-on-any-device-1x.png

Mobiele ondersteuning

U kan de inzichten die u opbouwt in Qlik Sense overal met u meenemen dankzij de mobiele ondersteuning op tablets of mobiele telefoons.

Apps die kunnen worden gekoppeld aan de Qlik Sense omgeving om nog meer uit uw data te halen zijn de volgende:

* Qlik Nprinting / BIMail : verzenden van BI rapporten met Qlik integratie

* GeoQlik / GeoAnalytics: weergeven van geografische data

* Mashups: een online portal waarin u Qlik dashboards kan weergeven

President Kennedypark 11a 8500 Kortrijk 

+32 (0)56 49 70 30