Qlik partner

Hieronder vindt u onze belangrijkste producten / software.
1-1-2-FeatScroll-Control-1280x720-animat

QlikView

Ontdek de meerwaarde in uw gegevens met deze associatieve tool die u toegang geeft tot een ongelimiteerd aantal inzichten door middel van volledig aanpasbare visualisaties..

do-the-unimaginable_imageleft.gif

Qlik Sense

Qlik Sense biedt uw gegevens superkrachten. U kunt eenvoudig al uw gegevensbronnen combineren, hoe groot ook. Dit alles in één weergave. Qlik's Associatieve engine indexeert elke mogelijke relatie in uw gegevens, zodat u 

onmiddellijk inzichten kunt krijgen en kunt verkennen in elke richting die uw intuïtie u biedt. In tegenstelling tot op query's gebaseerde gereedschappen, zijn er geen vooraf geaggregeerde gegevens en vooraf gedefinieerde query's om u tegen te houden. Dat betekent dat u nieuwe vragen kunt stellen en analyses kunt maken zonder dat u nieuwe vragen hoeft te stellen of op deskundigen hoeft te wachten.

 

Draait op elke hardware zonder installatie.

1123413x240nprinting3.jpg

Qlik: Nprinting

Deze tool zorgt ervoor dat je uitgebreide QLIK reports op een automatische manier kan distribueren naar onbeperkt aantal users. En dit  per dag , week , maand ….

Dit kan in PDF of XLS formaat.

geoanalytics-location-413x240.jpg

Qlik GeoAnalytics

Deze tool zorgt ervoor dat je uitgebreide QLIK reports op een automatische manier kan distribueren naar onbeperkt aantal users. En dit  per dag , week , maand ….

Dit kan in PDF of XLS formaat.

shutterstock-401481856.png

BI Mail

BIMAIL  is een op het web gebaseerd hulpmiddel dat is ontworpen om via dezelfde e-mailinformatie die is gegenereerd door QlikView- en Qlik Sense-grafieken, rapporten, werkbladen en tabellen, te verspreiden. De lijst met geadresseerden kan worden aangepast, waarbij elk van hen wordt geprofileerd op basis van de benodigde informatie. Het is ook mogelijk om de stukjes informatie in de e-mail over een Qlik-dimensie te laten lopen, zodat voor elke creatie automatisch dezelfde objecten met een andere filterwaarde worden gegenereerd.

Producten / Software

President Kennedypark 11a 8500 Kortrijk 

+32 (0)56 49 70 30