contact info

Pesident Kennedylaan 11, 8500 Kortrijk +32 486 99 02 41 meer info

Referenties

PRALIBEL

Kortrijk
Serge Demeyere
IT manager

Als semi-artisanale producent van pralines en verpakte pralines, is Pralibel een unieke leverancier op de chocolademarkt. Dankzij een constante focus op innovatie, hygiëne, veiligheid, kwaliteit en flexibiliteit bieden we oplossingen aan voor alle marktsegmenten wereldwijd.

Deze focus op flexibiliteit, innovatie, kwaliteit, ... zorgt ervoor dat we heel snel over correcte en accurate gegevens moeten kunnen beschikken.  En daar wringt al jaren het schoentje. Niettegenstaande de grote tevredenheid over het huidige ERP-pakket en de vele inspanningen van de softwareleverancier, resulteerden de beschikbare statistieken niet in wat het Pralibel-management ervan verwachtte.
De keuze voor QlikView was snel gemaakt: de "Seeing is Believing" was overtuigend genoeg voor het Pralibel-management.

De kennis en ervaring van Pure Solutions hebben ervoor gezorgd dat op een heel korte tijdspanne (lees ook 'kost') de verwachtingen van de gebruikers ver werden overtroffen.

Vana

Brugge
Bert Vanoudenaarde
Zaakvoerder

"Vana baat diverse horecazaken uit. Ons POS systeem werkt uitstekend en bevat een schat aan informatie. Echter was er een gebrek aan uniforme en sluitende rapportering. We werkten reeds met QlikView en we waren ervan overtuigd dat ons bedrijf al een zeer uitstekende performance had. Maar toen kwamen we in contact met Pure Solutions.

Pure Solutions bracht ons meerdere en betere oplossingen. Hierdoor zijn we resoluut van partner veranderd.

We waren serieus onder de indruk van de technische QlikView-kennis. Pure Solutions heeft voor ons de migratie gedaan naar een nieuwere versie, de huidige applicatie volledig vernieuwd en ook een stuk gebruiksvriendelijker gemaakt.

Pure Solutions leverde voor ons een uitstekende service en de pro-actieve aanpak konden we best appreciëren.

Op dit moment verlopen onze bedrijfsprocessen veel vlotter en efficiënter."

TVH - Thermote & Vanhalst

Waregem
Kalman Tiboldi
2-voudig IT manager van het jaar

"TVH is gekend als een firma met een passie voor heftrucks, hoogwerkers en industriële in-plant voertuigen. In 2007, als gevolg van de continue groei van de wereldwijde activiteiten en door acquisitie van nieuwe firma's, werd de nood voor een betere operationele en financiële opvolging groot.

Onder de directe coördinatie en leiding van Pure Solutioons hebben wij voor QlikViiew gekozen. Toen nog een kleine speler op de BI markt, maar met een architectuur en toekomstvisie.

Met veel enthousiasme en passie voor deze nieuwe technologie, heeft Pure Solutions niet alleen een succesvolle implementatie gemaakt van QlikView, maar heeft het bedrijf een echte Business Intelligence cultuur gecreëerd binnen TVH.

Deze cultuur werd ook geëxporteerd naar ons zusterbedrijf TVH Americas, waar QlikView ook met succes gebruikt wordt.

QlikView zorgde dankzij hun schaalbaar implementatiemodel voor een snelle ROI, die daarenboven een vergrootte visibiliteit bracht op de business processen.

Ondertussen is Qlikview binnen de TVH groep uitgegroeid tot de standaard rapporteringstool."