contact info

Pesident Kennedylaan 11, 8500 Kortrijk +32 486 99 02 41 meer info

QlikView producten

QlikView biedt producten voor iedere soort onderneming. Afhankelijk van de grootte en voorkeuren van uw bedrijf kan Pure Solutions voor u het juiste QlikView product implementeren.

QlikView Local Client

QlikView Local Client is het basismodel voor Business Discovery. Wij adviseren om bij meer dan 2 gebruikers over te stappen naar de QlikView Client Server oplossing. Alle informatie is hierbij vanaf één punt op te vragen en wordt centraal opgeslagen en beheerd.

QlikView Client Server - Small Business Edition

Speciaal voor kleine aantallen gebruikers (max. 25) werd de QlikView Small Business Server ontworpen. Het standaard Windows Security System stelt beheerders in staat om het beleid (instellingen en gebruikersrechten) in het bedrijfsnetwerk te beheren. De Small Business Server biedt geen ondersteuning voor anonieme/externe gebruikers of gedeelde servers.

QlikView Client Server - Enterprise Edition

De Enterprise Server van QlikView heeft geen beperking op gebruikersaantallen. Integratie met externe partijen voor beveiliging en toegangscontrole is een optie. Ook anonieme/externe gebruikers worden toegestaan. Verschillende servers kunnen gedeeld worden door gebruikers voor fail-over of load-balancing doeleinden.

De collaboration mogelijkheid van de Enterprise Edition biedt de grote meerwaarde. Eindgebruikers van QlikView kunnen eigen objecten aanmaken en deze delen met andere QlikView gebruikers.

QlikView Publisher - Enterprise module

QlikView Publisher is een optionele module voor de QlikView Client Server. Met deze module wordt één beheerpunt gecreëerd voor analytische QlikView-applicaties en QlikView-rapportages. Beveiliging en toegankelijkheid voor deze applicaties en rapporten worden met de QlikView Publisher voor de gehele onderneming gepland, gedistribueerd en beheerd.  QlikView Publisher maakt het mogelijk om de analysefunctionaliteiten en rapportage van QlikView binnen de gehele onderneming te verspreiden. Tegelijk worden gevoelige bedrijfsgegevens op een centraal punt beheerd en beveiligd.

Qlikview Mobile

Qlikview altijd en overal beschikaar? Dat kan met Qlikview Mobile, beleef een ongekende vrijheid van dynamische en interactieve analyses op uw tablet of smartphone. Onderweg of tijdens een meeting heeft u altijd toegang tot geavanceerde near real-time Business Intelligence. Visuele en interactieve dashboards geven u in één oogopslag de informatie die u nodig heeft. Selecteer en zoek gegevens, filter ze op GPS-locatie en visualiseer ze in geavanceerde modellen.