contact info

Pesident Kennedylaan 11, 8500 Kortrijk +32 486 99 02 41 meer info

BI consultancy

BI consultancy richt zich op het achterhalen en analyseren van bedrijfsdata. Hiermee kunnen belangrijke beslissingen worden genomen om bedrijfsprocessen en -strategieën verder te optimaliseren.

Business Intelligence consultants

Voor Business Intelligence consultants zijn bedrijfsstrategieën en -processen dagelijkse kost. De BI consultant stelt vast welke bedrijfsgegevens van belang zijn en analyseert deze cijfers. Zo geeft een BI consultant u een realistische afspiegeling van uw bedrijf, de processen en ontwikkelingen.

Terwijl u zich richt op de hoofdlijnen van uw onderneming, spitst de Business Intelligence consultant zich toe op alle - ook zeer specifieke - onderdelen van een strategie of proces. Door deze van A tot Z onder de loep te nemen, komt u vaak tot nieuwe en verassende inzichten die weer leiden tot innovatieve ideeën en mogelijkheden tot verbetering.

Pure Solutions - BI consultancy

Pure Solutions biedt een oplossing voor BI consultancy waarbij u niet langer afhankelijk bent van de specialistische kennis van een BI consultant. Door onze complete Business Intelligence tool QlikView kan u snel, gemakkelijk én zelfstandig aan de slag met uw bedrijfsdata. Van prestaties en problemen tot trends en resultaten, QlikView geeft u het volledige overzicht.

Lees meer over de BI tool QlikView of contacteer Pure Solutions voor de mogelijkheden voor uw onderneming.