contact info

Pesident Kennedylaan 11, 8500 Kortrijk +32 486 99 02 41 meer info

Waarom business intelligence?

Business Intelligence geeft inzicht in processen en resultaten. Deze inzichten leiden tot innovatieve oplossingen, ruimte tot verbetering en nieuwe ideeën.

Het verzamelen, analyseren en interpreteren van deze data is van groot belang om beslissingen binnen de onderneming te onderbouwen. Of het nu gaat om grote bedrijfsprocessen of tijdelijke marketingactiviteiten, effectiviteit en efficiëntie zijn altijd gewenst.

Innovatie, ´slimmer werken´ en verbetering van processen bieden uw bedrijf continuïteit. BI is daarom van grote waarde bij een succesvolle bedrijfsvoering.

Altijd en overal Business Intelligence

Met de komst van tablets, smartphones en apps kunnen we tegenwoordig waar en wanneer we willen bedrijfsdata raadplegen. Snelle en gemakkelijke toegang tot near real-time data is daarom meer en meer van belang.

Pure Solutions biedt hiervoor het Business Discovery platform QlikView, dé oplossing voor bedrijven die flexibiliteit en mobiliteit hoog in het vaandel hebben.

QlikView is overal en voor iedereen toegankelijk, samenwerking en het delen van data tussen verschillende afdelingen of disciplines is mogelijk.
Daarnaast is QlikView beschikbaar op ieder mobiel apparaat en kunnen analytische QlikView apps volledig op maat worden uitgerold. Ideaal voor onderweg of tijdens meetings.

Lees meer over het BI platform QlikView.