contact info

Pesident Kennedylaan 11, 8500 Kortrijk +32 486 99 02 41 meer info

Business Discovery

Business Discovery is het vervolg op Business Intelligence (BI). In tegenstelling tot de denkwijze van BI - waarbij data centraal staat - draait Business Discovery om de gebruiker. Deze moet gemakkelijk en snel toegang krijgen tot de benodigde informatie waarna interpretatie en het nemen van beslissingen op basis van informatie mogelijk is.

Met Business Discovery kunnen bedrijfsdoelen beter gemonitord en behaald worden. Denk bijvoorbeeld aan hogere opbrengsten, verbeterde efficiëntie en overzichtelijk kostenbeheer.

QlikView Business Discovery

Als antwoord op de stijgende vraag naar Business Discovery, biedt Pure Solutions het Business Discovery platform QlikView.

Met QlikView surft u door alle bedrijfsgegevens. U stoot op zaken die tot nu toe niet gekend waren. Problemen, trends, uitzonderingen, prestaties en resultaten komen te voorschijn. Zodoende kan een bedrijf sneller en gerichter slimmere acties ondernemen op vlak van verkoop, boekhouding, logistiek, aankoop, marketing, etc.

Bij traditionele Business Intelligence was het creëren van inzicht slechts de rol van een aantal personen. Met Business Discovery en QlikView krijgt iedereen toegang tot de data die voor hun rol van belang is. Van afdelingen en werkgroepen tot volledige business units, QlikView biedt eenvoudig en snel op maat gemaakte toegang tot alle nuttige data.

Lees meer over QlikView of contacteer Pure Solutions voor meer informatie.